Hai în ASIRYS să vezi ce înseamnă o vară cool!

Dacă îşi doreşti să înveţi lucruri noi, să îţi faci prieteni buni, să acumulezi experienţă în managementul proiectelor, să călătoreşti, să-ţi îmbunătăţeşti abilităţile de a comunica în limba engleză, te invităm în echipa noastră! Intră cine vrea, rămâne cine se implică!

Pentru a te înscrie în ASIRYS, sunt necesari 2 paşi:

1. Să completezi acest chestionar online: http://goo.gl/forms/583u32AzBI

2. Să vii la întâlnirile şi evenimentele din cadrul Centrului de Voluntariat Tîrgu Frumos, amenajat la Casa de Cultură "Garabet Ibrăileanu". Pentru a afla în timp util de evenimentele pe care le organizăm, intră în grupul nostru de facebook: https://www.facebook.com/groups/621545047881178/. E important să fii activ şi să-ţi doreşti să organizezi propriul eveniment.


Pentru fiecare activitate realizată în cadrul comunităţii Tîrgu Frumos, voluntarii primesc un punctaj. Vă rugăm să consultaţi acest document pentru detalii complete. Punctele obţinute vă asigură un loc în oricare din proiectele locale, naţionale sau internaţionale ale asociaţiei.

Pentru cei care nu sunt din oraşele Tîrgu Frumos, Iaşi, Paşcani şi satele limitrofe, dar doresc să se implice în activitatea organizaţiei noastre, vă anunţăm că se poate! Vă puteţi implica online, dar activităţile trebuie să aibă legătură cu oraşul Tîrgu Frumos şi Centrul de Voluntariat al organizaţiei. Vă rugăm să consultaţi "Ghidul Voluntarului" şi în funcţie de talentele, abilităţile, pasiunile, interesele pe care le aveţi, ne puteţi propune o listă de activităţi pe care să le realizaţi într-o perioadă prestabilită, pentru care veţi primi puncte.

În această vară ne-am propus să recrutăm 120 de voluntari şi să organizăm 200 de evenimente inedite la Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos. Ne dorim ca în următorii doi ani, să transformăm Tîrgu Frumos într-un oraş cultural, cu cetăţeni activi şi cu oportunităţi nenumărate de dezvoltare personală şi profesională pentru tineri. În acest moment, oraşul Tîrgu Frumos nu este dezvoltat pe plan cultural, iar noi suntem singurul ONG de tineret activ, la nivel local.
 
Proiectul "Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos" este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org, precum şi adresa Fondului ONG: www.fondong.fdsc.ro.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani