CreativiTea sau ceainăria ASIRYS

Din seria: "We have a dream!"

În acest an dorim să dezvoltăm în cadrul Centrului de Voluntariat, o ceainărie. Pentru început, vom urma traseul bunicilor noastre, iar cu echipele de voluntari, vom recolta plante medicinale din pădurile şi poieniţele satelor limitrofe. Vom culege tei, soc, salcâm, coada şoricelului, muşetel, mentă, dar şi fructe: cireşe sălbatice, agude, mure, coacăze etc. etc. După ce recoltăm plantele şi le uscăm, ideea noastră e să producem cele mai creative şi gustoase ceaiuri. Pentru început vor fi doar pentru noi şi pentru prietenii noştri, dar pe termen mediu, urmărim să dezvoltăm o întreprindere socială cu domeniul de activitate în producţia de ceaiuri/infuzii şi astfel, vom putea finanţa proiectele care aduc schimbări pozitive în comunităţile mici.

Dacă eşti pasionat de ceaiuri şi plante medicinale şi vrei să te implici în această iniţiativă, te invităm în echipa noastră! Nu există limită de vârstă. De asemenea, e important să fii din judeţul Iaşi, iar dacă eşti de mai departe, să fii dispus să lucrezi online la proiect şi să ne vizitezi măcar o dată la 2 luni.
În fiecare săptămână, duminica, la ora 16:00, vom organiza câte o întâlnire cu toată echipa. Te rugăm să ne trimiţi un mesaj pe www.facebook.com/ASIRYS, dacă doreşti să te implici.


Membrii echipei, cei mai activi, vor avea şansa de merge în perioada 31 mai – 8 iunie, în Slovacia, la un curs de formare despre plante medicinale!
Pentru a te înscrie, te invităm să ne trimiţi un mesaj, cu motivaţia şi ideile tale, pe adresa: voluntarasirys@gmail.com sau pe pagina www.facebook.com/ASIRYS.

CreativiTEA face parte din proiectul „Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos”, implementat de Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) şi finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org, precum şi adresa Fondului ONG: www.fondong.fdsc.ro.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani