Film: The Internship - Stagiarii (2013)

"The Internship" este un film bun, cu doi actori cunoscuţi pentru comediile reuşite, Vince Vaughn şi Owen Wilson. Dacă doreşti să te destinzi, să te amuzi pentru 120 minute, acesta este filmul perfect. 

În ziua de astăzi multă lume se găseşte în situaţia de a fi concediat şi a rămâne fără o sursă de venit. Astfel acest film încearcă să transmită ideea despre lupta pentru fiecare şansă pe care o ai! Filmul nu este tocmai realistic, recunosc asta, dar important este mesajul pe care îl transmite.

Doi vânzători de ceasuri de mână sunt concediaţi deoarece compania a dat faliment. Cei doi prieteni găsesc o soluţie şi anume, de a face un internship la Google. Fără nici o cunoştinţă despre lumea programării şi a IT-ului aceştia îşi încearcă norocul. Sunt acceptaţi doar pentru că erau diferiţi şi aveau o altă mentalitate, spre deosebire de tinerii absolvenţi la universităţile de prestigiu. Evident, diferenţa dintre generaţii îşi face simţită prezenţa. Cei doi, împreună cu noua lor echipă, realizează că victoria nu înseamnă întotdeauna să fii primul.


Astfel această producţie pune în evidenţă şi importanţa muncii în echipă, a încrederii în sine şi cel mai important curajul de a lupta până la capăt pentru visul tău.


Mie mi-a plăcut acest film, deci vi-l recomand şi vouă, deorece urmărindu-l, vei înţelege că în viaţă nu trebuie să te dai niciodată bătut, indiferent de situaţia în care eşti, vei înţelege de ce important să treci peste prejudecăţi şi să continui să visezi mereu la ce îţi doreşti.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani