Making of "Tirgu Frumos - Dream job place"

O să începem prin a vă invita să vizionaţi acest film scurt:



Acest filmuleţ este unul din rezultatele cursului de formare "Youth FotoVideoTek", un curs despre fotografie şi film, organizat de SUPER TINERI, în luna iunie, în oraşul Tîrgu Frumos. Youth FotoVideoTek a fost un proiect finanţat de Programul Tineret în Acţiune, cu sprijinul Comisiei Europene. 

Proiectul a avut 21 de participanţi, din 7 ţări: Polonia, Armenia, Georgia, Moldova, Estonia, România şi Columbia. În cadrul activităţilor dedicate filmului, tinerii au fost împărţiţi în 5 echipe multiculturale, având de realizat 5 filme, pe 5 teme diferite. Echipa care a creat "Tîrgu Frumos - Dream job place" a avut ca temă "lipsa oportunităţilor şi a locurilor de muncă în Tîrgu Frumos şi zona rurală limitrofă". 

Ideea de a realiza interviuri cu animale a venit atunci când echipa - fiind într-o sesiune foto în comunitate, a fost invitată într-o gospodărie tradiţională, de către o familie din Tîrgu Frumos. Tinerii, impresionaţi de ospitalitatea târgoveţilor, i-au întrebat  dacă pot să revină să filmeze în ograda plină de animale. Nu au primit doar un răspuns afirmativ, ci şi o invitaţie la masă. 

Ce a urmat, se poate vedea în fotografiile de mai jos: 

























































Comentarii

Cel mai tare Clip realizat in acest proiect , imi place foarte mult si are un mesaj cu un impact deosebit, este ceva inedit. Felicitari echipei si vreau sa stiti ca imi este tare dor de voi >:D<

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani