1). LEARN TO GET INVOLVED!

Dragi tineri din Târgu Frumos,

LEARN TO GET INVOLVED! aşa se numeşte proiectul pe care l-am depus la DJT Iaşi/ANT pentru a primi finanţare. A fost aprobat, am semnat contractul şi astăzi începe oficial faza de implementare a proiectului.

Probabil vă întrebaţi ce presupune proiectul... aşa că, în primă fază, vă prezint rezumatul...

Tinerii din Târgu Frumos sunt expuşi sedentarismului (petrec peste 7 ore pe zi în faţa calculatorului), lucru demonstrat şi de faptul că nu au demarat până în prezent nici o acţiune de voluntariat. Soluţia propusă este o tabără, în afara oraşului care să-i "rupă" de calculator şi unde să fie informaţi asupra beneficiilor obţinute prin implicarea în proiecte şi acţiuni cu/şi pentru tineret. De asemenea această tabără le va oferi oportunităţi de a se cunoaşte, de a forma echipe, de a face sport şi de a petrece timpul cât mai productiv pentru dezvoltarea lor personală şi de ce nu, profesională. După finalizarea taberei, cei 20 de participanţi vor avea ocazia de a pune în practică tot ce au învăţat. Astfel, evaluarea cunoştinţelor acumulate în cele 2 zile de tabără va fi implementarea unui proiect pe tema: o competiţie sportivă pentru a combate sedentarismul tinerilor de 15-35 de ani din Târgu Frumos.

Pe parcursul derulării proiectului informaţiile obţinute vor fi reunite într-o broşură: "Experienţa LEARN TO GET INVOLVED!", broşură ce va fi distribuită online pentru aproximativ 500 de tineri.

Toate aceste acţiuni vor valorifica timpul liber al tinerilor şi de asemenea, prin experimentare, tinerii vor învăţa să se implice activ în viaţa comunităţii.

Acestea fiind spuse vă invit să reveniţi şi mâine pe blog pentru că veţi afla mai multe detalii!

Project Manager Mihaela Diana Podariu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani