Proiecte

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Olimpiada de Evenimente - Tîrgu Frumos 2016 / etapa locală

miercuri, 16 martie 2016

În perioada 21-31 martie, vă invităm să participaţi la Olimpiada de Evenimente, etapa locală. Competiţia îşi propune să premieze cele mai bune idei de evenimente şi să susţină participarea activă a cetăţenilor în viaţa comunităţii. 

Pentru a participa, vă rugăm să completaţi acest formular: http://goo.gl/forms/dwdga7f57y, cu ideea voastră de eveniment. Termenul limită pentru completarea formularului este 20 martie. 

După completarea formularului, un facilitator al Asociaţiei ASIRYS vă va contacta pentru a discuta ideea şi a implementa evenimentul. Nu e suficient doar să propuneţi un eveniment, ci trebuie să-l şi implementaţi în perioada 21-31 martie 2016. 

Persoana care va obţine cel mai mare punctaj, în urma implementării şi evaluării evenimentului, va câştiga un loc în tabăra de planificare strategică organizată în perioada 11-17 aprilie, în Munţii Apuseni. Toate costurile sunt asigurate de Asociaţia ASIRYS prin Granturile SEE 2009-2014

Evenimentele pot aborda orice temă, orice domeniu, orice structură. Olimpiada este deschisă tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 - 35 de ani, din Tîrgu Frumos şi zonele limitrofe. Aici: https://goo.gl/iRGHFG puteţi vizualiza lista cu evenimentele organizate de voluntarii şi partenerii asociaţiei în cadrul celor două centre de voluntariat.

Criteriile de evaluare ale evenimentelor înscrise la olimpiadă, sunt
- creativitatea, 
- numărul de participanţi, 
- calitatea organizării. 
 
Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos este un proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org, precum şi adresa Fondului ONG: www.fondong.fdsc.ro.

12-month EVS Program at CITIZENS of EUROPE Office in Berlin

Căutăm un tânăr activ, interesat să desfăşoare un stagiu de voluntariat pentru 12 luni, în capitala Germaniei, în perioada ianuarie 2018 -...

 

2008-2017 ·Asociaţia Super Tineri - ASIRYS Design and Written by Mihaela Diana Podariu