Regatul de Gheaţă în ASIRYS

Tineri voluntari ASIRYS din Departamentul Sustenabilitate au creat un spectacol pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 – 8 ani. 

Tema principală a fost inspirată din filmul animat “Regatul de gheaţă”, unul dintre cele mai iubite de copii. Evenimentul s-a deschis cu o scurtă prezentare a Asociaţiei “Super Tineri” - Asirys, apoi cu un scurt filmuleţ al personajului Olaf din filmul animat. Imediat au fost prezentate toate personajele: regina Elsa şi prinţesa Anna, prinţul Hans, Kristoff, renul Zven, omul de zăpadă Olaf, regele şi regina din Arindel şi alţi prinţi şi prinţese de la palat.

Pentru a interacţiona cu copiii, am aplicat câteva joculeţe, în cadrul cărora aceştia au fost invitaţi pe scenă, la final oferindu-li-se o diplomă pentru curajul lor. De asemenea, am cântat împreună cu ei cea mai cunoscută melodie din film “Let it go" (“S-a întâmplat”).

Şerban Florin ne-a oferit un moment de stand-up comedy, fiind costumat în omul de zăpadă Olaf. Acesta a avut grijă să fure zâmbetele prichindeilor, dar le-a oferit şi o lecţie de viaţă sfătuindu-i să-şi asculte şi să-şi iubească mereu părinţi. 

Apoi, sala veselă şi plină de emoţie a privit deschiderea poveştii din “Regatul de gheaţă” printr-un dans oferit de 3 perechi de tineri voluntari, printre care şi două personaje: Anna şi Hans, care le-au dezvăluit copiilor, scena balului de la palat, prin vals. 

Acest eveniment, şi toate cele care vor urma în cadrul acestui departament, vor avea pe de o parte, obiectivul de a colecta prin donaţii, un buget ce îi va susţine pe voluntarii activi, cu posibilităţi reduse, să participe la proiectele internaţionale, iar pe de altă parte va urmări să ofere comunităţii evenimente culturale inedite.
 

Bucuria şi feedbackul din partea copiilor ne determină să spunem că a fost un eveniment special, cu atât mai mult cu cât a fost impresionant să vedem peste 70 de copii, în linişte deplină, uitându-se, cu sufletul la gură, la personajele regatului de gheaţă. 

Scris de Ana Burduhosu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani