Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Concurs: Europa în armonie

vineri, 30 ianuarie 2015

Concursul de videoclipuri, organizat de Comitetul Economic şi Social (CESE), include de această dată ceva nou – muzica! În acest al treilea an de desfăşurare, concursul este realizat în parteneriat cu Preşedinţia letonă a Consiliului Uniunii Europene, poarta titlul "Europa în Armonie" şi este deschis tuturor creatorilor video amatori, grupurilor corale şi vocale din toate cele 28 de state membre ale UE.

Cei interesaţi să participe trebuie să realizeze o interpretare a "Odei bucuriei" şi un videoclip care să însoţească această interpretare. Acesta din urmă poate fi dedicat unei teme europene la alegerea participanţilor.

Data limită de trimitere a videoclipului este 20 februarie 2015, după care vor urma votul publicului şi selecţia finală a câştigătorilor, dintre cei clasaţi pe primele locuri de către public, de către un juriu. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc în luna mai 2015.

Mai multe informaţii se găsesc pe pagina dedicată concursului: http://www.eesc.europa.eu/video-challenge/2015/


Festivalul "Din Vatra Satului" - ediţia a IV-a

„Din Vatra Satului” reunește obiceiuri şi tradiţii de iarnă într-un festival dedicat promovării folclorului din judeţul Iaşi. Evenimentul ...

 

2008-2017 ·Asociaţia Super Tineri - ASIRYS Design and Written by Mihaela Diana Podariu