Învaţă trucuri noi! Înscrie-te la GROW

Te provocăm la o vară GROWzavă!
Ce planuri ai pentru vacanţă? Dacă îţi doreşti o vară cool, vino laGROW să te dezvolţi pe ritmuri de distracţie!
 
Pentru o călătorie în jurul lumii nu ai nevoie de hartă, mijloc de transport sau un buget impresionant. E de ajuns să te înscrii în GROW şi aventura vine la tine! Pentru că GROW înseamnă culoare, nebunie, prieteni noi, dar şi cunoştinţe practice pentru viitorul tău.
 
Credem că valorile şi pasiunile sunt cele care ar trebui să stea la baza alegerii carierei şi nu trendurile sau părerile celorlalţi. De aceea, noi, Şcoala de Valori şi AIESEC, am creat GROW, un program naţional pentru adolescenţii curioşi care vor să se descopere şi afle răspunsul la întrebarea “Ce fac după ce termin liceul?”.
 
Tu vino cu entuziasm şi deschidere, iar noi îţi asigurăm o experienţă wow! Îţi vei explora personalitatea trecând de barierele timidităţii, într-o atmosferă prietenoasă, în care te poţi manifesta aşa cum simţi şi cum eşti.
 
Chiar dacă acum ai auzit pentru prima dată de GROW sau ai gustat deja din această aventură, te aşteptăm alături de noi vara asta! Poţi participa la GROW în fiecare an de liceu, din clasa a 9-a până în a 12-a, deoarece informaţiile şi abilităţile deprinse sunt diferite pentru fiecare nivel, în funcţie de nevoile tale. În sesiunea din vară, dedicată celor de clasa a 11-a şi a 12-a, ne axăm pe leadership, lucru în echipă, management, antreprenoriat şi personal branding, astfel încât să ai o imagine mai clară asupra viitoarei tale profesii.
 
Considerăm că cel mai bun mod de a învăţa este exersând. De aceea, am structurat programul GROW pe baza conceptului “Practice, Learn, Step Up”, adică un model de învăţare natural, în care experimentezi diferite ipostaze, înveţi din ele şi apoi aplici noile cunoştinţe. Timp de 6 săptămâni vei lua parte la 10 ateliere interactive, unde te vei cunoaşte mai bine şi îţi vei dezvolta punctele forte prin jocuri şi activităţi inedite. În plus, participând la GROW ai ocazia să-ţi exersezi limba engleză şi să iei contact cu tineri din culturi diferite, deoarece workshop-urile sunt ţinute de traineri internaţionali veniţi din ţări de pe tot globul.  
 
Hai în GROW să vezi ce înseamnă o vară cool! Dacă treci în clasa a 11-a sau a 12-a, completează formularul de înscriere până pe 18 iunie şi fii gata de distracţie! Pentru alte detalii, intră pe site-ul nostru sau urmăreşte-ne pe Facebook!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani