Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Înregistrarea în baza de date a Comisiei Europene - Erasmus +

joi, 6 februarie 2014

Primul termen limită a Programului Erasmus + este în luna martie, mai exact pe data de 17 martie 2014. Dar înainte de a aplica este nevoie să vă înregistraţi în baza de date a Comisiei Europene şi să primiţi un cod de înregistrare, numit "codul PIC". 

Mai jos puteţi găsi un video despre cum se poate realiza această înregistrare:Noi am reuşit deja să înregistrăm organizaţia, aşadar o să încercăm să sintetizăm paşii pe care i-am urmat: 
  • Deschide acest LINK şi completează datele cerute.
  • Este recomandat ca înregistrarea să se realizeze de reprezentantul legal. După ce se creează contul reprezentantului, se va înregistra asociaţia AICI
  • Va fi nevoie să completaţi date oficiale. Înregistrarea se face o singură dată. Puteţi salva oricând datele şi reveni la aplicaţie, însă o dată ce veţi da "submit" veţi obţine codul PIC al organizaţiei. Cu acest cod veţi putea aplica pentru 4 dintre programele Comisiei Europene. 

12-month EVS Program at CITIZENS of EUROPE Office in Berlin

Căutăm un tânăr activ, interesat să desfăşoare un stagiu de voluntariat pentru 12 luni, în capitala Germaniei, în perioada ianuarie 2018 -...

 

2008-2017 ·Asociaţia Super Tineri - ASIRYS Design and Written by Mihaela Diana Podariu