Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Înregistrarea în baza de date a Comisiei Europene - Erasmus +

joi, 6 februarie 2014

Primul termen limită a Programului Erasmus + este în luna martie, mai exact pe data de 17 martie 2014. Dar înainte de a aplica este nevoie să vă înregistraţi în baza de date a Comisiei Europene şi să primiţi un cod de înregistrare, numit "codul PIC". 

Mai jos puteţi găsi un video despre cum se poate realiza această înregistrare:Noi am reuşit deja să înregistrăm organizaţia, aşadar o să încercăm să sintetizăm paşii pe care i-am urmat: 
  • Deschide acest LINK şi completează datele cerute.
  • Este recomandat ca înregistrarea să se realizeze de reprezentantul legal. După ce se creează contul reprezentantului, se va înregistra asociaţia AICI
  • Va fi nevoie să completaţi date oficiale. Înregistrarea se face o singură dată. Puteţi salva oricând datele şi reveni la aplicaţie, însă o dată ce veţi da "submit" veţi obţine codul PIC al organizaţiei. Cu acest cod veţi putea aplica pentru 4 dintre programele Comisiei Europene. 

Festivalul "Din Vatra Satului" - ediţia a IV-a

„Din Vatra Satului” reunește obiceiuri şi tradiţii de iarnă într-un festival dedicat promovării folclorului din judeţul Iaşi. Evenimentul ...

 

2008-2017 ·Asociaţia Super Tineri - ASIRYS Design and Written by Mihaela Diana Podariu