Idei de activităţi pentru voluntarii ASIRYS

În acest moment în baza noastră de date sunt 97 de tineri înscrişi! Aceştia îşi doresc să devină voluntari - să se implice în activităţile organizaţiei noastre, să beneficieze de proiectele internaţionale pe care le facilităm, să se dezvolte personal sau profesional! 

În cazul proiectelor internaţionale avem de multe ori mai multe solicitări decât locuri disponibile, astfel că suntem în situaţia de a organiza "competiţii de implicare" pentru a putea alege cei mai activi participanţi. Pentru că ne dorim să fim obiectivi, pentru că apreciem faptele, mai mult decât vorbele, pentru că deseori avem un număr considerabil de solicitări de participare în proiectele internaţionale, am dezvoltat un sistem bazat pe puncte, care să ne ajute să facem alegerile cele mai bune!


Ca să rezumăm, ne dorim să trimitem în proiectele noastre tineri cu adevărat interesaţi de schimbul intercultural, de tematica proiectelor, activi, dornici de dezvoltare, care să reprezinte România într-un mod pozitiv. 


Mai jos puteţi găsi procedurile necesare pentru a fi în echipa unui proiect de-al nostru şi câteva idei de activităţi pe care le puteţi realiza. 


1. Am vrea să ne asigurăm că ştii care sunt condiţiile de participare într-un proiect internaţional, astfel că te invităm să consulţi acest ghid: http://asirys.blogspot.ro/2013/07/ghidul-voluntarului-care-participa.html.  

2. Înscrie-te în baza de date a organizaţiei: AICI!

3. Scrie un scurt articol despre pasiunea ta şi despre cum poate aceasta să facă lumea mai bună.

4. Promovează pagina www.facebook.com/ASIRYS în rândul prietenilor tăi. În ultimul an şi jumătate am coordonat 41 de proiecte internaţionale şi ne dorim să implicăm un număr cât mai mare şi divers de tineri. Considerăm că pagina noastră de facebook este un mijloc rapid de informare pentru cei interesaţi de proiectele şi activităţile noastre.

5. Trimite-ne planul tău de implicare... cum vrei să te implici concret în ASIRYS: înainte, în timpul şi după proiectul internaţional sau în general?

ASIRYS nu percepe niciun fel de taxe de participare sau cotizaţii, totul e bazat de voluntariat... în schimb solicită implicare activă! 

Mai jos ai câteva exemple de activităţi pe care le poţi realiza, cu punctaje. Dacă nu eşti de acord cu activităţile propuse de noi, poţi veni cu alte propuneri, suntem foarte deschişi în acest sens şi apreciem iniţiativa!


Ghidul Voluntarului ASIRYS

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani