Finanţări de la Fundaţia Vodafone

Fundaţia Vodafone România a lansat joi, 18 iulie, „Fondul pentru fapte bune”, un nou program de finanţare de tipul “cerere de propuneri”, în valoare totală de 300.000 euro.

„Fondul pentru fapte bune” se adresează organizaţiilor neguvernamentale (asociaţii, fundaţii sau federaţii) şi instituţiilor publice educaţionale (şcoli) sau medicale (spitale) care doresc să propună proiecte menite să aducă o schimbare reală, în domeniile educaţie şi sănătate. Valoarea finanţării acordate unui singur proiect poate varia între 1.000 şi 30.000 euro.

La acest fond de finanţare pot avea acces doar organizaţiile şi instituţiile înregistrate legal în România. Înscrierea se va face online, pe site-ul http://vodafone.grantwizard.ro/, unde pot fi găsite, de altfel, toate informaţiile privind procesul de înscriere - regulamentul, criteriile de selecţie, formularul de înscriere precum şi calendarul rundei de finanţare. Proiectele pot acoperi zone diferite, de la creşterea calităţii serviciilor medicale într-o instituţie medicală, sau oferirea de servicii publice de asistenţă medicală pentru categorii defavorizate, până la îmbunătăţirea accesului la educaţie sau creşterea calităţii procesului de învăţământ.

Evaluarea proiectelor propuse spre finanţare va fi facută de o echipă formată din membri ai Board-ului Fundaţiei Vodafone România şi ai echipei Fundaţiei. Nu sunt eligibile proiectele care sunt înscrise de persoane fizice sau care au ca beneficiar o persoană fizică.

Calendarul programului de finanţare este următorul:

18 iulie – 8 august 2013: înscrierea online a proiectelor (termenul limită pentru completarea online a aplicaţiilor este 8 august 2013, ora 18:00);
9 august – 21 august 2013: evaluarea proiectelor înscrise în concurs;
septembrie 2013: anunţul public al rezultatelor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani