Curs de fotografie: Youth FotoVideoTek

Eşti pasionat de fotografie?

Atunci ai ocazia să participi la un curs de iniţiere în arta fotografică organizat de Asociaţia SUPER TINERI ASIRYS în Tîrgu Frumos, pe data de 7 septembrie 2013, orele 12.00-18.00, la Liceul Trinitas - partenerul nostru local (lângă sala de sport a oraşului Tîrgu Frumos).

Pentru a participa la eveniment trebuie să te înscrii, completând următorul chestionar: 



Numărul de participanţi acceptaţi va fi de 15. Nu există limită de vârstă, sunt importante: pasiunea pentru fotografie şi completarea chestionarului. Locaţia cursului va fi anunţată pe data de 14 august.

Termenul limită de înscriere este 14 august 2013

Cursul va fi bazat pe metode interactive, practice, vor fi incluse elemente de management de proiect, iar ca rezultate, la finalul cursului, vom avea fotografiile necesare pentru a realiza calendarul oraşului Tîrgu Frumos. De asemenea, cursul va fi o ocazie perfectă pentru a stabili dacă este sau nu oportună, crearea unui club de fotografie în Tîrgu Frumos.


Persoanele resursă, care vor contribui activ la realizarea cursul, sunt:


Irina Creţu - mai jos câteva fotografii din portofoliul Irinei










Bogdan Fuior - mai jos câteva fotografii din portofoliul lui Bogdan










Mihaela Diana Podariu - va fi responsabilă cu moderarea/facilitarea cursului şi cu partea de management de proiect.


Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Youth FotoVideotek, proiect finanţat de Programul Tineret în Acţiune, cu sprijinul Comisiei Europene.


Suportul de curs va fi oferit de F64: www.f64.ro

Despre tematica abordată, menţionăm că participanții vor fi familiarizați cu tot ceea ce trebuie să știe pentru a realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic. Aparatul de fotografiat nu va mai fi "necunoscut", vom nominaliza cele mai bune programe de editare şi vom încerca să folosim fotografia în scop social/cultural. Nu vom deveni Artiști (mai este cale lungă până acolo), dar prietenii ne vor respecta pentru fotografiile reușite pe care le vom face!

Echipament fotografic recomandat:

Camera foto digitală, bridge sau DSLR, medii de stocare (carduri de memorie), acumulatori de rezerva, trepied, geanta foto sau rucsac foto, laptop. E foarte important să aveţi o cameră, celelalte elemente sunt opţionale. 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani