Hai cu noi în Ţara lui Ştefan cel Mare!

Se spune că noi tinerii am cam uitat tradiţiile… Poate că e adevărat, din acest motiv considerăm că puţină inovaţie în promovarea acestora ar prinde bine! Prin urmare pentru a atrage atenţia asupra frumuseţii tradiţiilor româneşti şi pentru a le promova, vom organiza un flash-mob.

Pentru această activitate, participanţii vor trebui să se îmbrace în costum popular sau să aibă cel puţin o piesă de vestimentaţie dintr-un costum popular (o ie).

Când dăm startul? Ne-am gândit ca primul flash-mob pentru românitate să se desfăşoare cu ocazia Festudis (unde în 2010 am luat locul I pentru Creativitate), de această dată în parteneriat cu Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG) şi Asociaţia Cutezătorul din Făleşti. Vom anunţa data exactă cel târziu pe 6 mai (va fi într-una din zilele 7-14 mai).

Cum te înscrii? Fie ne trimiţi un email pe taraluistefan@gmail.com, fie dai accept la eveniment pe facebook şi te contactăm noi. Atenţie: termenul limită de înscriere este 5 mai 2011.

Cine poate participa? Oricine... din Moldova lui Ştefan cel Mare şi nu numai... care e dispus/ă să participe activ, în ziua cu pricina.

Ce câştigi dacă participi?
- o experienţă de neuitat;
- o diplomă de participare;
- posibilitatea de a fi beneficiarul celorlalte evenimente din cadrul proiectului (schimbul de tineri, campusul, evenimentul de haiducie, petreceri etc.);
- super-prieteni!
Dacă ai întrebări, le aşteptăm cu drag!

Evenimentul e coordonat de Asociaţia SUPER TINERI - ASIRYS, în cadrul proiectului "Ţara lui Ştefan cel Mare" şi este finanţat de programul Tineret în Acţiune (Acţiunea 3.1.a), cu sprijinul Comisiei Europene.

Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani