Dans, muzică, glume, literatură... diversitate la Centrul ASIRYS

Deşi nu prea s-a mai scris pe blog, la Centrul de Tineret ASIRYS, lucrurile se întâmplă. În fiecare săptămână se desfăşoară o diversitate de evenimente. Printre dezbateri şi întâlniri de informare, s-au conturat 4 proiecte durabile:

- trupa de dans, coordonată de Marinela Moldovanu, care face repetiţii săptămânal, pregătindu-se pentru spectacole;

- Cenaclul NonFormal de Literatură, coordonat de Dana Dănescu şi Adina Chircea, care se întâlneşte în fiecare duminică, la ora 13,00 şi unde tinerii pasionaţi de literatură se pot desfăşura creativ;

- seara glumelor, coordonată de Dragoş Bălăiasa, unde toţi tinerii care vor să râdă, care ştiu bancuri, care vor să asiste sau să experimenteze show-uri stand-up comedy, se pot implica. Pentru a participa puteţi veni joi, 2 decembrie, la ora 18, la Centrul de Tineret ASIRYS;

- trupa ASIRYS, coordonată de Mihaela Diana Podariu, care are 14 membri (Cătălina Mutihac, Dana Dănescu, Dragoş Bălăiasa, Dany Diriţă, Andreea Creţu, Diana şi Mădălina Hurjă, Marinela Moldovanu, Vlad Vicovanu, Anca Gherasim, Adina Chircea, Denisa Butnaru, Elena Creţu, Vicky Bulache, Betty) şi dezvoltă spectacole de dans-teatru-muzică pentru diverse evenimente speciale. În această duminică (5 decembrie), la ora 10,30, se va derula un spectacol de Moş Nicolae. Dacă doriţi să intraţi în trupă, scrieţi-ne un email pe supertineri@yahoo.com şi vă vom contacta.

Printre aceste proiecte, sunteţi invitaţi vineri, 3 decembrie, începând cu ora 18,00, la seara filmului, unde veţi afla lucruri interesante şi veţi urmări un film special (sub coordonarea Adinei Chircea şi a Denisei Butnaru). Iar luni, 6 decembrie, trupa ASIRYS va fi în vizită la Centrul Trinitas.

Proiectul Şcoala Nonformală de Antreprenori Sociali este finanţat de Programul Tineret în Acţiune, cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă doar vederile autorului, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru utilizarea informaţiei pe care o conţine.

Comentarii

Anonim a spus…
Cei care vor sa intre in trupa de dans sau sa invete sa danseze, pot veni duminica de la ora 14:30 la Centrul de Tineret ASIRYS! Va astept!

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani