Muncim la noul sediu ASIRYS

Cred că aţi observat că acolo unde a fost odată discoteca lu' Bulai astăzi se lucra de zor. Probabil că vă întrebaţi dacă Ionuţ Bulai va deschide iarăşi discotecă?! Ţin să vă anunţ că Ionuţ Bulai nu va deschide nici o discotecă, însă Asirys îşi deschide acolo sediul.

Aşadar, pentru a avea un sediu cât mai frumos şi primitor, toţi voluntarii activi, plini de viaţă şi cu voinţă de fier s-au adunat astăzi şi au început lupta contra murdăriei. Ei bine, cred că vă întrebaţi ce au făcut... păi au astupat găurile ce erau în perete (nu de alta... da' iarna e frig), au măturat, au spălat pereţii... vai de plămânii celor ce au stat atunci pe acolo..."negru de fum de ţigară"... A fost amuzant să îi aud şi să îi văd pe
Ovidiu şi pe Daniel cum se bucurau când peretele era curat...

"Şi acum şterge repede să vedem diferenţa" zicea unul dintre ei...
Hey, hey băieţii nu`i aşa că e frumos să lucrăm în echipă.. unul cu peria, unul cu şmirghelul şi una cu cârpa (aia eram eu)! Hai băieţi că am făcut treabă bună... ia să vedeţi mâine ce frumoşi sunt pereţii!

Ei Vicky ia să te vedem la tavan, hai acum organizează şi tu puţin lumea."E Daniel tu du-te acolo pe colţ". Bravo Vicky!!!

Eee.. Florin... Florin m-a supărat azi, deci nu o să scriu nimic despre el... (da' să vă zic un secret, l-am văzut muncind! Incredibil, dar adevărat!)

Fratemiu (Dany) a muncit şi el. L-am văzut spălând puţin pereţii. Eee lasă fratemiu, ştim noi ce ştim, da' adevărul e că ai muncit... Ai udat şi mocheta, aveai tu grijă să mă uzi şi pe mine puţin... da' nu-i nimic, o să-mi iau revanşa!

Paula (Figuu) a muncit săraca fată: a spălat pereţii, a măturat, a spălat tavanu' şi când să se odihnească nu au lăsat-o ceilalţi! Au scos-o la spălat mochete! Da cu cine să spăl eu mochete în picioruşele goale, cine să mă ude dacă nu Paula... E lasă că a fost maxim!

Mihaela şi Marinela... Bravo! Felicitările mele!

Danuţu... a reparat becurile şi prizele...
Bogdan... nu mai zic nimic, oricum mersi că "m-ai ajutat" să aşez mocheta...

De ceilalţi (Loredana M., Diana, Andreea M., Ana Covaliu şi Ionela Ciobanu... sper că nu am uitat pe nimeni...) nu pot să spun nimic... probabil pentru că nu au lucrat pe lângă mine.

Apropo, dragi cititori, noi vom fi şi mâine acolo... şi poimâine... până terminăm! Dacă vreţi să ne daţi o mână de ajutor, o primim cu mare plăcere!

Scris de Dana

Comentarii

d. a spus…
data viitoare fa si tu o fisa pentru toti, sa tii evidenta:))
d. a spus…
un lucru e clar. toata lumea asteapta la fel de mult sa fie gata:>
Dana D a spus…
Draga "d." eu nu tin evidenta,si nu am scris articolul asta pt a tine evidenta,asta e clar,de asta se ocupa fetele din echipa de proiect...ci am scris despre cei ce iam vazut in jurul meu...
Toata lumea asteapta...bine ca asteapta:))
Anonim a spus…
Stati linistiti ca are cine tine evidenta. Nu prea am inteles partea cu "Bravo! Felicitarile mele!"
vicky a spus…
Mda fetele cu calm...ca doar Mihaela stie care si cine a facut treaba si s-a vazut mai pe la mijloc cine a venit si nu, stie pe cine sa se bazeze ,cine e serios si cine vine la munca nu numai la distractie;):-> ahh oricum e aproape gata sediu:X:X

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani