My first day în ASIRYS

Deşi această organizație s-a înființat de mai bine de un 1 an şi jumătate, abia acum 2 săptămâni m-am decis să mă înscriu. Noul proiect m-a atras în mod surprinzător și fără să mă gândesc prea mult, m-am hotărât să-mi pun ideile pe hârtie şi să aștept rezultatul final.

La început am fost puțin sceptică, de ce să mint, deoarece sugestia mea de afaceri era destul de pretențioasă pentru un adolescent de 17 ani, dar având încredere în forțele proprii am decis să merg mai departe. Şi uite că primesc un mail în care sunt anunțată că am fost selectată pentru acest proiect - Școala Nonformală de Antreprenori Sociali.

Prima sesiune a avut loc joi, 15 iulie, la Clubul Copiilor. Aveam emoţii şi mă simţeam asemenea unui copil care trece pentru prima oară pragul şcolii unde avea să înveţe şi de asemenea să socializeze, devenind prieten cu toţi cei din jur.

Nu vă puteţi închipui cât de deschişi au fost cu noi coordonatorii! Am rămas surprinsă în mod plăcut deoarece ne cunoşteam doar de câteva minute şi totuşi, am simţit că devenim prieteni. S-au realizat numeroase jocuri constructive, toate având ca scop socializarea între noi, dar, de asemenea şi o autoprezentare. Nici nu ştiu când au trecut cele 4 ore de când am dat “Start” sesiunii. La final, deşi eram obosită, am realizat că m-am simţit extraordinar alături de aceste persoane cu o abordare şi viziune a vieţii atât de diferită faţă de majoritatea comunităţii din oraşul nostru.

Consider că înscriindu-mă în această organizație am făcut un pas important, întrucât, cu siguranță voi învăța lucruri noi şi benefice pe viitor, atât pentru mine, cât și pentru comunitatea orașului nostru care astfel va avea resurse umane cu o abordare diferită, abordare ce va conduce la dezvoltare comunitară.

by Andreea Cătălina Rusu

Comentarii

vicky a spus…
Ma bucur foarte mult sa aud asa ceva de la o persoana care abia s-a inscris si deja in cateva secunde a avut o impresie buna despre proiect! Mereu am zis Da la fiecare proiect cand am aflat despre Asociatia Asirys:) in viata trebuie sa gusti din toata ca sa sti ce inseama o viata in ziua de azi! Abia astept sa vin din nou joi:X >:D< Mereu o sa sustin Asociatia Asirys orice ar fi:X
vicky a spus…
Sustin pe toata lumea in Asociatia asta minutata:X!!!!!!!
vicky a spus…
minunata* :D
Andreea Cretu a spus…
La fel ca Vicky,ma bucur ca tinerii noi in asociatie sunt multumiti de proiect si nu numai!!
Asteptam si alti tineri care vor sa scape de monotonia orasului!Aici,chiar se face ceva nou...
ANDREEA C a spus…
SUNT FOARTE INCANTATA SA CITESC ACESTE RANDURI SCRISE DE ANDREEA, CARE NU ARE NICI MACAR O LUNA DE CAND ESTE IN ASOCIATIE. SPER CA TOTI CEI CE S.AU INSCRIS IN ACEST PROIECT SA GANDEASCA, MACAR ASEMANANTOR, DACA NU LA FEL CA NOUA NOASTRA COLEGA, ANDREEA.
M a spus…
Şi eu sper Andreea C... Dar Andreea R cu articolul ei ne-a impresionat! Dar ca să divaghez... abia aştept să vină Sfântu Andrei!
Anonim a spus…
am venit la asirys si ma simt deja ca-n vis,am venit sa-n vat ceva si chiar voi invata,asiriys e cel mai cool,va garantez eu e sigur,petreceri nici nu mai spun,si vom deveni mai buni.
Mary a spus…
Si eu sunt foarte surprinsa in mod placut, bineinteles, sa aud asa ceva...bafta:D
M.I.A. a spus…
Ar trebui ca ceilalti din jur sa nu mai chicotesca pe la spate :"Uite ce fac aceia de la Asirys!S-au trezit si ei sa iasa din anonimat".Ceea ce facem noi e foarte inovativ si vom avea numai de castigat fata de cei care stau "pe bara" si comenteza aiurea.
gabi a spus…
uni dintre voi de la asociatie ma stii cat caut imnu vostru si nu il gasesc il vreau melodia e superba chiar si voi nu am crezut ca in tg frumos va aparea asociatia asta suteti tari tinetio tot asa :*:*:*:*:*:*:*:**:*gabi din tg frumos
M a spus…
Aici e una din melodiile noastre.
http://www.trilulilu.ro/supertineri/576a3eb56e170b

Noua melodie, cea pe care am cântat-o duminică de Zilele Oraşului Tîrgu Frumos, nu e încă înregistrată.

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani