Tabăra de dans va fi la...

"Mesageri împotriva Discriminării" a fost un proiect care şi-a depăşit obiectivele prin activităţile derulate: spectacolul "Mesagerii", evenimentul "Zilele Diversităţii în Târgu Frumos" (8-9 aprilie), participarea la Festudis Iaşi - unde am desfăşurat evenimentul "Rroma and Friends Village", unde am obţinut premiul III la Miss Festudis (mulţumim pentru acest premiu Georgianei Acasandrei - poliţista noastră!) şi premiul I pentru Creativitate. Vor urma alte 2 activităţi în perioada imediat următoare, după care proiectul... va reînvia.

Aşadar cele 12 săptămâni de pregătire şi experimentare se apropie de final. Din 56 de tineri, au mai rămas 35 de războinici mesageri, din care 21 cei mai activi şi implicaţi vor merge la mare. Unde?

La Sulina, la pensiunea Perla... locul unde Delta şi Marea Neagră se întâlnesc...



La Sulina, vom dezvolta 3 dansuri unice, vom realiza activităţi de educaţie non-formală, vom organiza spectacole stradale, petreceri tradiţionale şi vom pregăti intensiv un nou proiect.

Comentarii

Iulia M a spus…
A fost foarte frumos chiar daca am asteptat atat...dar cand am inceput sa dansam am cam uitat de oboseala
Iulia M a spus…
E frumos acolo,oricum a fost o experienta de neuitat.......multumesc Mihaelei ca m-a lasat sa intru chiar daca am venit cu o saptamana dupa si chiar m-am distrat
Andreea Cretu a spus…
Totul e atat de...wow...nici nu stiu cum sa zic...au trecut atat de repede aceste 12 saptamani care la inceput pareau un vis greu de atins 8->...dar in final am reusit sa facem tot ce ne-am propus avand si rezultate pe masura (mai ales premiul pentru originalitate)
Va imbratisez pe toti cei din proiect si pentru implicarea voluntarilor si a organizatorilor,prin asta reusind sa facem o experienta greu de uitat!!
Vizitatori ai site-ului: "VA ASTEPTAM LA SPECTACOLUL DE SAPTAMANA VIITOARE!! NU LIPSITI!"
:*
Iulia M a spus…
totul a trecu asa de repede...nu o sa uit aceasata experienta si nu am crezut niciodata ca o sa ajung sa ma implic intr-o asociatie de rromi,dar iata ca am facut-o....sper ca dupa tot ceea ce s-a facut lumea sa renunte la ideile depre discriminare si sa nu mai fie asa rai cu ceilalti din jurul lor

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani