Am reuşit! Locul 1 pentru creativitate!

Uraaaa!!! Am câştigat premiul pentru cel mai original grup. Şi da!... am reuşit împreună: ASIRYS şi Gipsy Eye! Cred că e pentru prima oară când la Festudis 2 organizaţii îşi unesc forţele! Şi sigur e prima oară când o organizaţie de tineri din Târgu Frumos câştigă un premiu I la Festudis 2010! Şi iarăşi e prima oară când o organizaţie de rromi se uneşte cu o organizaţie cu majoritari români şi lipoveni la Festudis.

Acest premiu nu poate decât să ne entuziasmeze să facem proiecte şi mai interesante şi mai creative şi mai utile pentru tinerii din Târgu Frumos şi nu numai.

Dar să vă povestim cu ce idee creativă am reuşit să câştigăm premiul de originalitate al paradei. Scopul a fost să promovăm toleranţa faţă de toate etniile.

Am făcut o cuşcă unde am pus români, lipoveni şi rromi, prizonieri ai discriminării. Aceştia cereau eliberarea, adică sugerau privitorilor că trebuie să-şi învingă prejudecăţile şi să se unească. În spatele închisorii mobile, erau tineri, români, lipoveni şi rromi, prinşi cu lanţuri şi funii groase, răniţi, de asemenea prizonieri ai discriminării. 4 poliţişti (dintre care o poliţistă sexy şi rea) îi păzeau să nu-şi rupă lanţurile. Se aplicau şi bătăi cu biciul celor care cereau toleranţă.

Însă 3 lideri, revoluţionari luptau să rupă barierele şi prejudecăţile. Scandau cuvinte cheie, precum libertate, egalitate, România, suntem fraţi, etc. şi motivau prizonierii să lupte pentru libertate şi egalitate.

Tot acest convoi era urmat de o fanfară plină de viaţă care anima prizonierii, dar şi publicul.

Mulţumesc tuturor celor care ne-au susţinut şi au fost alături de noi... Mulţumesc voluntarilor ASIRYS şi Gipsy Eye pentru entuziasm şi dăruire! Îi mulţumesc lui Ionuţ Stan pentru ideile creative!

Urmează vineri... 14 mai, de la 13 la 18.30. Ce oferim? O experienţă unică la care vă aşteptăm cu drag!

Iar de la ora 19, tot vineri, mergem să ne susţinem poliţista "sexy şi rea" să câştige Miss Festudis!

Comentarii

petit acteur a spus…
superb!!..am demonstrat inca o data ca impreuna vom reusi!
Cornelia a spus…
A fost o zi de neuitat...am fost o echipa unita si am demonstart ca suntem cei mai tari!!!
Alexandra H a spus…
o zi plina de surprize ! a fost foarte tare atunci cand ne-am grabit sa prindem trenul si a anuntat ca suntem castigatori si in mijlocul trecerei de pietoni am inceput toti sa tipam :)) ..a fost obositoare ziua dar frumoasa :D cu totii am muncit pt acest premiu :) bravo noua tuturor care am stiut sa ne implicam si sa lucram in echipa :)
Anonim a spus…
A FOST SUPERB:xTOATE TIPETELE DANSURI CRED CA AM IMPRESIONAT LUMEA:d...CHIAR MA BUCUR FOARTE MULT CA AM CASTIGAT ACEST PREMIU ...IN CONTINUARE SPERAM SA FIM MAI CREATIVI SI SA CASTIGAM CAT MAI MULTE PREMII:d....>:d<:x
Anka a spus…
A FOST SUPERB:xTOATE TIPETELE DANSURI CRED CA AM IMPRESIONAT LUMEA:d...CHIAR MA BUCUR FOARTE MULT CA AM CASTIGAT ACEST PREMIU ...IN CONTINUARE SPERAM SA FIM MAI CREATIVI SI SA CASTIGAM CAT MAI MULTE PREMII:d....>:d<:x

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani