Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Plănuim o nouă provocare

vineri, 19 martie 2010

Vă mai aduceţi aminte de concursul-expoziţie de Dragobete? Tinerii din Târgu Frumos erau invitaţi să-şi aducă creaţiile destinate iubirii în Parcul ASIRYS, iar în schimb primeau un tricou şi participarea gratuită la un training nonformal. Am avut 3 creaţii speciale în concurs şi 6 vizitatori. Nu e mare lucru la prima vedere, însă astăzi s-a derulat trainingul care din cauza participantelor, a fost mai productiv şi mai interesant decât mă aşteptam.

Şi uite aşa s-au pus bazele unui nou proiect, ce se va derula din iunie până în decembrie, va fi legat de antreprenoriat şi va fi cu adevărat o provocare pentru tinerii oraşului.


Echipa de management va fi formată din cele 3 participante la trainingul de astăzi: Andreea Covaliu - Manager de PR, Mădălina Enea - Manager Financiar, Marinela Moldovanu - Manager de Marketing şi încă 3 reprezentanţi a căror identitate o voi releva la momentul potrivit.

Vă mulţumesc fetelor pentru ziua de astăzi!

4 comments:

Lucian Alex spunea...

ce vad eu in poze..sediu nou?

20 martie 2010, 18:23
Mihaela Diana Podariu ASIRYS spunea...

E un sediu destinat doar trainingurilor... E nou oricum... suntem in continuare in cautarea unui loc care sa fie numai al nostru... dar cred ca mai dureaza cateva luni pana il gasim.

20 martie 2010, 19:30
Mary spunea...

De abia astept sa terminam proiectul, sa fie aprobat si apoi sa incepem activitatile...
Sunt sigura ca va fi un proiect super interesant (avand in vedere cei 3 MANAGERI)...:)

22 martie 2010, 17:30
Mihaela Diana Podariu ASIRYS spunea...

Şi uite că proiectul pe care l-am planificat atunci se pune în practică acum. E Şcoala Nonformală de Antreprenori Sociali!

23 iulie 2010, 19:05

12-month EVS Program at CITIZENS of EUROPE Office in Berlin

Căutăm un tânăr activ, interesat să desfăşoare un stagiu de voluntariat pentru 12 luni, în capitala Germaniei, în perioada ianuarie 2018 -...

 

2008-2017 ·Asociaţia Super Tineri - ASIRYS Design and Written by Mihaela Diana Podariu