Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Plănuim o nouă provocare

vineri, 19 martie 2010

Vă mai aduceţi aminte de concursul-expoziţie de Dragobete? Tinerii din Târgu Frumos erau invitaţi să-şi aducă creaţiile destinate iubirii în Parcul ASIRYS, iar în schimb primeau un tricou şi participarea gratuită la un training nonformal. Am avut 3 creaţii speciale în concurs şi 6 vizitatori. Nu e mare lucru la prima vedere, însă astăzi s-a derulat trainingul care din cauza participantelor, a fost mai productiv şi mai interesant decât mă aşteptam.

Şi uite aşa s-au pus bazele unui nou proiect, ce se va derula din iunie până în decembrie, va fi legat de antreprenoriat şi va fi cu adevărat o provocare pentru tinerii oraşului.


Echipa de management va fi formată din cele 3 participante la trainingul de astăzi: Andreea Covaliu - Manager de PR, Mădălina Enea - Manager Financiar, Marinela Moldovanu - Manager de Marketing şi încă 3 reprezentanţi a căror identitate o voi releva la momentul potrivit.

Vă mulţumesc fetelor pentru ziua de astăzi!

4 comments:

Lucian Alex spunea...

ce vad eu in poze..sediu nou?

20 martie 2010, 18:23
Mihaela Diana Podariu ASIRYS spunea...

E un sediu destinat doar trainingurilor... E nou oricum... suntem in continuare in cautarea unui loc care sa fie numai al nostru... dar cred ca mai dureaza cateva luni pana il gasim.

20 martie 2010, 19:30
Mary spunea...

De abia astept sa terminam proiectul, sa fie aprobat si apoi sa incepem activitatile...
Sunt sigura ca va fi un proiect super interesant (avand in vedere cei 3 MANAGERI)...:)

22 martie 2010, 17:30
Mihaela Diana Podariu ASIRYS spunea...

Şi uite că proiectul pe care l-am planificat atunci se pune în practică acum. E Şcoala Nonformală de Antreprenori Sociali!

23 iulie 2010, 19:05

9 ani de ASIRYS

În acest an sărbătorim 9 ani de activitate. Pe 26 februarie 2009, asociaţia noastră a obţinut certificatul de înregistrare fiscală, însă a...