Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

55 de tineri mesageri împotriva discriminării

joi, 4 martie 2010

Selecţia pentru proiectul "Mesageri împotriva discrimării" s-a încheiat. Şi avem o veste bună! În urma discuţiilor, dezbaterilor, analizelor, am ajuns la concluzia că trebuie să oferim tuturor celor care s-au înscris şansa de a dansa şi de a trăi experienţe extraordinare într-un proiect unic.

Felicitări celor 55 de tineri care şi-au exprimat dorinţa de a participa! Vă invităm vineri, 5 martie, la ora 18, la Casa de Cultură "Garabet Ibrăileanu" din Târgu Frumos, la o prezentare a proiectului. Va fi o bună ocazie să ne şi cunoaştem.

În decursul zilei de joi, toţi tinerii care s-au înscris vor primi un telefon, pentru a confirma participarea. De asemenea, tot joi vom afişa listele cu grupele. Veţi fi împărţiţi în 4 grupe, iar de sâmbătă, ora 10, începem cursurile.

Nu uitaţi că în funcţie de implicarea voastră, veţi fi selectaţi să mergeţi într-o tabără gratuită la mare şi veţi participa la evenimente culturale naţionale şi internaţionale. Dar despre asta vorbim mai multe vineri...

12-month EVS Program at CITIZENS of EUROPE Office in Berlin

Căutăm un tânăr activ, interesat să desfăşoare un stagiu de voluntariat pentru 12 luni, în capitala Germaniei, în perioada ianuarie 2018 -...

 

2008-2017 ·Asociaţia Super Tineri - ASIRYS Design and Written by Mihaela Diana Podariu