Proiecte Erasmus

Resurse

Oportunităţi

Vorbe cu Tîrg

Condoleanţe familiei Zapodeanu

vineri, 4 decembrie 2009

Pentru mulţi un accident soldat cu moartea unei persoane este o parte a unei ştiri, un număr în cadrul sutelor de statistici, un motiv de conversaţie între vecini, necunoscuţi sau persoane ce au cunoscut-o sau au auzit vreodată de ea.

Pentru cei dragi cel ce s-a stins înainte de vreme are un chip. O soţie care îşi va aminti de el în fiecare zi pentru tot restul vieţii, copiii care-şi vor începe poveştile familiare cu... tata era un om pe cinste..., o mamă şi un tată care au avut nefericirea să îndure cea mai grea suferinţa, aceea de a fi petrecut pe ultimul drum copilul. O dramă trăită şi purtată în suflet de familie, ce se va cicatriza cu timpul dar care va lăsa semne ce vor aminti de durerea pricinuită de dispariţia celui drag.

Să ne gândim doar că s-a grăbit către ceruri, să-şi făurească planuri care nouă nu ne sunt pe înţeles, într-o altă lume. Să fim alături de familie şi de prietenul nostru Cătălin, care de atâtea ori ne-a ridicat moralul prin felul său de a fi, sincer, candid şi de o înaltă calitate sufletească.

Să-i fie ţărâna uşoară, e doar îmbrăcămintea făpturii noastre trupeşti, va trăi veşnic în amintirea celor dragi.

Sincere condoleanţe familiei Zapodeanu! Sutem toţi alături de voi.

16 comments:

colotin.cristian spunea...

Sincere condoleante! imi pare nespus de rau :( suntem alaturi de voi in aceste clipe :(.

4 decembrie 2009, 22:19
Lore spunea...

Sincere condoleante:(..
Imi pare rau.
Pierderea cuiva drag este un lucru dureros dar trebuie sa invatam cum sa trecem peste aceste clipe grele:(... Fiti tari,suntem alaturi de voi >:D<

4 decembrie 2009, 22:56
serban vasilica spunea...

REGRETE ETERNE FAMILIEI INDURERATE.....ACUM DOUA LUNI MI AM PIERDUT SI EU TATAL SI VA INTELEG DUREREA.NU POT FI MASURATE ACESTE TRAIRI IN CUVINTE....INTELEG PERFECT PRIN CEEA CE TRECETI COPII. SUNTEM ALATURI DE VOI, NOI CEI CARE SUNTEM PRIETENII VOSTRI. MACAR SUFLETESTE DACA NU TRUPESTE.LA FEL SI TATAL VOSTRU CARE NU MAI E IN FIINTA, DAR E IN SUFLET VA MANGAIE SUFERINTA SI VA POARTA DE GRIJA. PREABUNL DUMNEZEU SA VA INTAREASCA SI SA VA AIBE IN PAZA!!SINCERE CONDOLEANTE

4 decembrie 2009, 23:16
ShULTz spunea...

Condoleante :( Viata uneori e nedreapta si totusi ... :|

5 decembrie 2009, 01:27
Anonim spunea...

Sincere condoleante! Nu uitati ca aveti prieteni si sunt alaturi de voi!(Andrea M.)

5 decembrie 2009, 08:41
Anonim spunea...

__..dienutza..__Odata ajunsi intr-o situatie de asta..e greu sa mai poti spune ceva.Chiar daca nu esti tu cel care trece printr-o situatie asemanatoare...totusi te doare.E greu sa vezi cand un prieten de-al tau sufera la decesul unui parinte.E greu sa treci prin momentele cumplite declansate de un accident..care a rezultat cu moartea unei persoane.Si nu a unei persoane oarecare...Ci a unui parinte.Parintele unui prieten cunoscut in vara.
Catalin,prietenii iti sunt alaturi.Atat trebuie sa stii.
Condoleante:(

5 decembrie 2009, 10:35
Anonim spunea...

stim cu totii ca in acest moment nimeni si nimic nu poate schimba acest lucru si tocmai de aceea trebuie sa fim uniti , unii pentru altii pentru a putea ajuta un prieten drag care trece prin niste momente foarte dificile pe care viata uneori ni le rezerva cu sau fara voia sortii , sa fim alaturi de ei , de prietenii , de semenii nostri cand au nevoie cel mai mult de o alinare si care poate insemna foarte mult pentru ei :| ne pare nespus de rau ! Condoleante familiei Zapodeanu , ( Andross & Puric - Iasi )

5 decembrie 2009, 10:55
ANDREI fenomenul spunea...

:( SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI ZAPODEANU!! UNEORI, VIATA E NEDREAPTA :( IMI PARE FOARTE RAU :(

5 decembrie 2009, 11:08
ionela spunea...

condoleante:(! nu uitati ca noi suntem alaturi de voi orice s-ar intampla!

5 decembrie 2009, 12:19
Mary spunea...

Imi pare sincer foarte rau...Sincere condoleante!
Suntem alaturi de voi:(...

5 decembrie 2009, 14:40
Mary spunea...

Imi pare sincer foarte rau... Sincere condoleante!
Suntem alaturi de voi:(...

5 decembrie 2009, 14:41
Anonim spunea...

SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI ZAPODEANU!!!:(Imi pare foarte rau!Este foarte greu sa treci peste un moment ca acesta dar noi suntem alaturi de voi!!

5 decembrie 2009, 19:03
Anonim spunea...

SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI ZAPODEANU!!!:(Imi pare foarte rau!Este foarte greu sa treci peste un moment ca acesta dar noi suntem alaturi de voi!!(Danutza)

5 decembrie 2009, 19:09
Anonim spunea...

Bogdan Gorgos

Vine momentul in care ne lovim de asemenea situatii...cu cat facem parte din ele cu atat ne dam seama defapt ceea ce inseamna viata, de aceea trebuie sa ne sustinem intre noi.

5 decembrie 2009, 20:41
vicky spunea...

Condoleanţe!!!:(
si clopotele in limba lor
Plangeau cu glas tanguitor.....
Vorbea un glas.un cantec sfant
Si-naltator:-<:(....

Sincere condoleanţe familiei Zapodeanu! Sutem toţi alături de voi.

5 decembrie 2009, 22:42
CrAzY spunea...

Sincere condoleante! imi pare nespus de rau :(

6 decembrie 2009, 10:17

9 ani de ASIRYS

În acest an sărbătorim 9 ani de activitate. Pe 26 februarie 2009, asociaţia noastră a obţinut certificatul de înregistrare fiscală, însă a...