Gânduri de final...

Proiectul "Dansez cu IMPLICARE" s-a încheiat. Din punctul meu de vedere a fost un proiect cu rezultate peste aşteptări. Numai dacă ne gândim la numărul de evenimente derulate în lunile august şi septembrie în Târgu Frumos, precum şi la Parcul ASIRYS, care a reuşit să atragă din estimările noatre, aproximativ 7000 de euro (din care numai 1000 au fost cash, restul în materiale, servicii, forţă de muncă), vom conştientiza că se pot face lucruri frumoase în oraşul nostru!

Şi da, totul a fost posibil prin TINERI, prin tinerii care au demonstrat că sunt SUPER TINERI, care au pus mâna pe lopeţi, pe vopsea, care au muncit 3 săptămâni, în soare, fără bani, doar animaţi de un scop nobil: un loc de joacă pentru copiii din Târgu Frumos.

Pe lângă acţiunea "parc" am fost pe Dealul Buznei unde am cules deşeurile, vreo 30 de saci. Nu s-a simţit oboseala şi toropeala soarelui pentru că eram 44 şi eram acolo cu scopul de a proteja natura. Am luptat împotriva alcoolului şi am implicat tinerii de vîrsta a III-a, spun tinerii pentru că nu contează vârsta ci spiritul! Ne-am făcut prieteni printre tinerii de la Centrul de Plasament "Sf. Spiridon", 3 dintre ei au venit ulterior şi ne-au ajutat la parc... şi... în curând va urma un nou proiect care îi şi ne va implica.

Iar dansurile.... o prietenă din Iaşi prezentă la evenimentul "Povestea Coregrafică a SUCCESULUI" îmi spunea că nu se aştepta la o asemenea prestaţie, că nu se aştepta ca într-un timp atât de scurt să se poată dezvolta nişte dansuri atât de expresive. Am dansat în Durău, la Zilele Oraşului, în fiecare zi, timp de o săptămână pe Esplanadă, la Casa de Cultură şi în Parcul ASIRYS. Am avut peste 500 de spectatori care ne-au auzit şi văzut mesajul. Dar cel mai important e că am câştigat prieteni şi experienţe de neuitat.


Mulţumim Programului Tineret în Acţiune şi Comisiei Europene pentru sprijinul acordat în implementarea proiectului "Dansez cu IMPLICARE". Mulţumim tuturor sponsorilor şi partenerilor noştri. Mulţumim tuturor cetăţenilor care ne-au sprijinit. Şi nu în ultimul rând vă mulţumesc vouă, SUPER VOLUNTARILOR pentru că v-aţi implicat activ în proiect!

Vor urma noi proiecte... am depus 3, urmează încă 3, voi pleca pentru 2 luni într-un stagiu de practică în CAP Cooperation Bordeaux de unde mă voi întoarce cu noi idei, cu noi parteneri de proiecte, cu noi orizonturi pentru a schimba în bine şi a consolida comunitatea cu TINERI SUPER! Aşadar, din cei 4120 de tineri, aproape 30% din populaţia oraşului Târgu Frumos, sper ca măcar 300 să deveniţi voluntari ASIRYS. Cum? Implicându-vă în proiectele ce vor urma.

Să ne revedem cu bine,

Mihaela Diana Podariu
Coordonator proiect "Dansez cu IMPLICARE"

Comentarii

Mary a spus…
A fost foarte tare.....pacat ca s-a terminat:((
Sper sa vina alte proiecte din urma cat mai repede:D...abia astept:*
Hai ca ne-a iesit:))
Anonim a spus…
__..dienutzZa..__ A fost primul proiect la care am luat parte.A fost si cel mai reusit,deci.:x..Am invatat sa ma integrez,sa comunic si sa-mi propun lucruri pe care sa le urmez.Am invatat ca acolo unde nu e unul singur puterea de reusita este mai mare.Am invatat ca impreuna putem realiza ceea ce ne propunem.
Sincer mi-as fi dorit sa particip la celelalte proiecte,dar din pacate,mereu aveam ceva important programat.Sper sa nu se opreasca aici invitatiile in proiecte,si sper sa pot sa ma implic si eu.
Mi-e dor de tine miha,mi-e dor de voi toti. :*:*

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani