Joi e SOLIDARITATE

Miercuri a fost o zi plină. De la 8 dimneaţă am fost în parc şi am săpat şanţul pentru gard. La ora 16 ne-am strâns 44 de tineri şi am mers pe Dealul Buznei să culegem gunoaiele lăsate în spaţiul verde. Iar seara a fost dans pe Esplanadă, la fântâna arteziană (aia mare). Apropo... tu ce fel de tânăr eşti când mergi la grătar? Am strâns vreo 30 de saci de gunoi, ceea ce arată că cei care merg acolo să se distreze uită să cureţe după. Ne plângem că trăim în mizerie, dar mulţi tineri aruncă gunoaiele fără să se gândească la consecinţele grave asupra naturii şi până la urmă, asupra viitorului nostru.

Joi, 20 august, mergem la Centrul de Plasament "Sf. Spiridon" din Tg. Frumos. Ne vedem la ora 13, în Parcul ASIRYS (din spatele Poştei). La Centru vom dansa, îi vom învăţa un dans pe copiii de acolo, vom împărţi dulciuri, ne vom uita la filmuleţul Youth in Action şi vom cânta.

Dar vă aşteptăm mai devreme, de la ora 9 să veniţi în parcul ASIRYS să daţi o mână de ajutor la amenajarea acestuia, iar seara (ora 20) pe Esplanadă să vedeţi dansul echipei Solidaritate.

Comentarii

Anonim a spus…
cat gunoi :-s unde a incaput tot pe un deal asa mic? :-s

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani