Rezultatele selecţiei "Dansez cu Implicare"

Iată şi rezultatele selecţiei pentru tabăra "Dansez cu Implicare". Din punctul meu de vedere sunt sigură că fiecare dintre tinerii care au aplicat are potenţial şi cred că fiecare ar fi meritat să meargă în tabără. Totuşi a fost nevoie de o selecţie pentru că au fost 48 de aplicaţii şi numai 29 de locuri. Criteriile pe baza cărora cei aleşi au fost "aleşi" au fost:
  • s-au implicat activ şi constant în activităţi voluntare în cadrul Asociaţiei ASIRYS sau/şi nu numai,
  • au completat formularul corect, argumentat conform obiectivelor proiectului, specificând clar dorinţa de a învăţa şi de a se implica şi după tabăra în activităţile proiectului.
Fiecare participant a primit prin mail feedbackul evaluatorilor.

Şi pe final vreau să vă spun că dacă vreţi excursii moca, distracţie, prieteni, le puteţi avea din belşug; singura condiţie e să vă implicaţi activ, să fiţi voluntari şi să ajutaţi comunitatea şi semenii să progreseze.

În luna august veţi avea şansa să testaţi! Şi nu mă adresez doar celor selectaţi, ci e o invitaţie către toţi tinerii oraşului Târgu Frumos (şi nu numai!).

Iar acum să vedem listele!

Participanţi selectaţi:

  1. Borhan Oana
  2. Burlacu Andreea
  3. Calmoschi Ionela
  4. Colotin Cristian
  5. Covaliu Ana-Andreea
  6. Cretu Andreea
  7. Cretu Madalina
  8. Danescu Dana
  9. Enea Madalina
  10. Feclistov Andreea
  11. Gaspar Robert
  12. Jipa Ioan-Andrei
  13. Mihai Andreea-Ioana
  14. Moldovanu Marinela
  15. Nastasia Petru Daniel
  16. Pricop Arina Carmen
  17. Pricop Loredana
  18. Pricop Nicola
  19. Toma Diana
  20. Zapodeanu Catalin
  21. Zugravu Elena Larisa
Rezerve:

Zone limitrofe
  1. Borhan Diana Maria
  2. Bulache Victoria Elisabeth
Târgu Frumos
  1. Nita Beatrice Larisa
  2. Diaconescu Florin Andrei
  3. Ciochină Andrei
  4. Agavriloaiei Emilia
  5. Cârtita Cezar-Mădălin
  6. Simiciuc Costel Sorin
  7. Filip Mihaela
  8. Harbuz Ancuţa - Eugenia
  9. Jipa Marius Valentin
  10. Codreanu Andrei
Coregrafi selectaţi:
  1. Condei Florin
  2. Cozma Ioana
  3. Ene Răzvan
  4. Mafteiu Maria Emanuela
  5. Panaite Andross
  6. Sofianu Simona
  7. Tirsu Ionuţ
  8. Vieriu Andrei Viorel
Rezervă:
  1. Neda Ionuţ

Comentarii

verde imparat a spus…
aiurea....nu am fost ales :(........
Anonim a spus…
Spui aici ca cine vrea excursii moca , distractie, prieteni etc trebuie sa se implice activ. Dar cei care nu am mai participat in proiecte Asirys si voiau sa participe cu aceasta ocazie, nu au avut atat de multe sanse precum cei care au mai participat. Si daca trebuie sa te mai fi implicat si in alte proiecte pentru a fi selectat, care mai este sansa celorlalti? Parerea mea este ca acest criteriu mentionat de tine nu este atat de corect utilizat.
Nu zic asta ptr ca nu am fost selectata, deoarece nici nu am aplicat, dar imi expun parerea. :)
M a spus…
Printre cei selectati sunt si persoane care nu s-au mai implicat in proiectele ASIRYS. Cel putin 16 tineri sunt noi in domeniul voluntariatului, noua tineri participanti si 7 coregrafi. Si acesta a si fost scopul selectiei, pentru 50% dintre tineri sa fie o experienta total noua care sa le ofere sansa de a se implica (si au fost alesi dupa criteriul formular corect, argumentat, specificat clar dorinta de implicare), iar pentru ceilalti 50% sa fie o recompensa pentru faptul ca s-au implicat constant in proiectele asociaţiei şi vor sa se implice in continuare.

Vor mai fi proiecte de acest tip, poate pe alte teme si in alte locatii, e doar inceputul. Si vreau sa stii ca vom merge pe acelasi principiu: 50% din cei mai activi voluntari vor avea un plus la selectie si 50% vor fi tineri care nu s-au mai implicat, dar exprima clar dorinta de implicare in activitati sociale.

Iti multumesc si ma bucur ca ti-ai exprimat parerea. Si ai intr-un fel dreptate, deoarece cred ca am formulat putin cam ambiguu criteriile in articol... dar sper ca acum ai inteles care este strategia. Tu daca te-ai implica in 5 proiecte ale asociatiei, si s-ar organiza o astfel de tabara, la care iti doresti din suflet sa participi, cred ca ai merita sa fii selectata. Dar in acelasi timp oferim jumatate din locuri si celor care nu s-au mai implicat, dar vor cu adevarat.

Mult succees si te invitam sa te implici in proiectele noastre!
malay a spus…
pac pac si acum intervine malay..nu am participat..asta e primul lucru..deci nu vreau sa fiu inteles gresit imi spun doar parerea...

1.Era ceva d dans..trebea impartziti totzi in jumatate fete jumatate baietzi.
2.Nu trebuiau alesi aia..care mama lucreaza la Nova Miro..sau care te ma intelegi tu bn Mihaela..
3.Nu cred k socializeaza pustoaicele de 14-15 ani cu restu d 18-19 ani..pt k deshi crezi tu chiar nu exista puncte comune..si vor fi 2 tabere: cei mai mai mari si cei mai mici...
4.Tu ai facut proiectul asta nu cei de la bucuresti sa aleaga ei p cn vor ei si in functzie d 2 vorbe scrise p inscriere.De asta tzara asta e unde este pt k lasam p altzii sa ia decizii in lucul nostru...Desi tu vorbeai ceva d atitudine acu ceva timp p blogul asta dak tzin bine minte..
5.Tu trebea sa faci alegerile..pt k asa eram mai bn..
6.Good luck and have u fun..sper sa va iasa ceva...desi nu cred cu copii d 14 ani..SO BAFTA MULTA!
M a spus…
Cum am spus si la comentariul anterior apreciez ca iti spui parerea, asta inseamna atitudine. Sa o luam cu inceputul:

1. Sunt 11 baieti si 19 fete, echilibrul e ok. Nu-ti imagina ca o sa facem dans de societate pentru ca nu va fi asa. O sa vezi la momentul potrivit ce va iesi.

2. Selectia nu s-a realizat pe astfel de criterii. Sunt 2 fete a caror mama lucreaza la Nova Miro (si sincer in seara asta am aflat cine sunt), dar au fost alese pentru ca doresc sa se implice si faptul ca sunt de 10 ani intr-o trupa de teatru nu-ti suna a potential de implicare? La fel... o sa vezi la momentul potrivit si rezultatele.

3. Eu cred ca o sa socializeze pentru ca pana sincer nu e asa mare diferenta. Eu ma inteleg foarte bine cu doamne de 45 de ani, dar si cu tinere de 15. Daca eu nu am o problema sa fiu prietena cu fetele de 18, 16, 50 nici ele nu vor avea retineri. Ideea ca varsta conteaza e o porcarie care o au persoanele care n-au ocupatie si au timp mult pentru nimicuri. Si cred ca fetele selectate nu o sa faca asta pentru ca fii sigur ca o sa aiba ocupatie!
Si sa te intreb, tu nu ai fi vrut ca la 15 ani sa ai o astfel de sansa?

4. Da, eu am facut proiectul si voluntar am apelat la persoane din afara pentru selectie tocmai pentru a asigura obiectivitatea notarii. Si au fost 50% locuri pentru cei care s-au implicat constant si 50% pentru cei noi, care au completat formularul specificand dorinta de a invata si a se implica.

5. Cred ca daca eu faceam selectia nu ar fi fost etic pentru ca as fi fost subiectiva.

6. O sa iasa crede-ma! Pentru ca tinerii care au aplicat sunt curajosi, sunt diferiti de marea masa care a stat pe tusa (si desi nu au aplicat, stiu sa judece fara a avea argumente solide) si au motivatia de a invata si a deveni mai buni. Eu cred in ei... indiferent ca au 15, 18, 23, si nimeni nu va putea distruge asta!
malay a spus…
lol... bine..eu n-am ocupatzie..si imi pierd timpul cu nimicuri :))ok ai dreptate..imi pierd timpuri cu nimicuri..ia fa maine o adunare..si intreaba astia d o varsta cu mn (20 ani care participia) ..si vezi ce itzi spun d aia d 14-15 ani te rog.. din pacate pt tn..itzi spun eu parerea lor..k am stat neseara d vb cu vreo 10 dintre ei cand au iesit d la conferintza d presa a voastra..NU SUNT INCANTATZI CA MERG SO COPILELE..pe mn sincer chiar nu ma intereseaza...SI INCA ODATA REPET...AI DAT DOVADA D ATITUDINE CAND AI ZIS SA ALEAGA AIA DE LA BUCURESTI...TU PROMOVEZI ATITUDINEA..TU NU O MAI PROMOVEZI..IAR FAPTUL K N-AM PARTICIPAT...NU E INTERESANT..PT K ORICUM O SA MA VEZI LA DURAU IN SAPTAMANA AIA..CARE VA FI SO TREABA CU DANSURILE..;)
Anonim a spus…
mai mai degraba nu mai fa liste sh formulare de astea k oricum alegi pe cine vrei tu......de ce nu ai facut o proba(un concurs),sh kre era mai bun mergea....asta nu e corect fata de altii.....
M a spus…
E foarte posibil sa apelez la o astfel de strategie, insa a urmatorul proiect de acum. Multumesc pentru sugestie. Trebuie sa mentionez ca tabara nu are ca scop sa invete tinerii dans, ci are ca scop sa-i invete sa se implice in viata comunitatii. Dansul e o forma creativa de exprimare. Nu am cautat specialisti in dans in randul participantilor, ci tineri pasionati de dans care au argumentat clar in formular ca vor sa se implice in viata comunitatii. Daca nu esti de acord cu alegerile facute imi pare rau. Totul are un scop.
AndreeaC a spus…
@malay :Si daca s'ar fi ales numai persoane de 20,21,...25 de ani..ar fi fost mai bine? nah ..ca sa poata socializa:)))..caci din cate observ nici tie nu'ti convine prezenta "copilelor"
@persoanelor de'o varsta cu "malay" : Ar fi trebuit "selectate" doar persoane care se cunosteau deja ,care au mai lucrat impreuna la astfel de proiecte?Atunci cum poti invata sa lucrezi cu persoane ,ptr a atinge un obiectiv ceva,daca intotdeauna lucrezi cu aceeasi oameni?Poate acum ii ai pe ei ,dar in viitor nu se stie ,si atunci ce vei face ?cum te veei descurca fara "prietenii" tai?
Si cum spune Mihaela ,chestia cu varsta e o porcarie..Pentru ca unele "copile" de acolo au totusi ceva in cap,in comparatie cu unii mai "mari",nu degeaba au fost selectate..
Iar celor carora nu le convine prezenta mea,sau a altor copile ,pot ramane acasa ;).Cei care au facut aceste comentarii legate de "copilele" care participa.. dau dovata de faptul ca nu prea ii intereseaza implicarea,ci doar o tabara "mocca" si distractia.
Ionut a spus…
Sa facem o comparatie care se vede: cum scrie malay comentariile (observati greselile ca abia intelegi ce vrut sa spuna) si cum scrie fata de 16 ani. Oare cine merita mai mult?
Anonim a spus…
nu poti sa te implici cand nu ai prea multe puncte comune cu restul.toti sunt pasionati de dans,in regula,dar proiectul asta trebuie aratat lumii.nu sunteti in filmele americane,unde intr-o saptamana totul iese exact asa cum ar fi trebuit.
M a spus…
Ramane de vazut cum va iesi... tocmai aceasta este marea provocare. Oricum nu vor fi dansurile din filmele americane, ci va fi ceva cu totul nou.
Anonim a spus…
Bine punctat Ionut,se vede diferenta dintre exprimarea unei persoane de 20-22 de ani sau cat are "malay" si a alteia de 16 ani(nu de 14-15 cum cred el).Si ce daca au fost alese "so copilele" , macar pe ele le duce capul sa scrie ceva coerent nu ca altii, care stiu doar sa bata campii in zadar .Ce vina au ele ca ceilalti "mai mari" ,care au completat formularul de inscriere pt. tabara nu au respectat intocmai cerintele cerute,iar in plus in regulament s-au precizat criteriile pe baza carora se vor alege participantii, deci doritarii erau informati de la bun inceput in ce se vor baga.Aceste "copile" doresc sa se implice pentru a schimba comunitatea si mentalitatea tinerilor din Tg-Frumos,care tot afirma ca "In Targu' asta nu ai ce face,e de rahat"(scuzati-mi exprimarea),pana la urma ei sunt cei care pot face ce am mentionat mai sus,pentru ca acest oras chiar poate deveni unul interesant daca toti acesti tineri s-ar IMPLICA .Inca ceva pentru malay: cred ca si tu ai prietene/i care sunt mai mici sau mai mari decat tine,ca esti tu mai mare decat ei cu 1 an,2,3 sau 4,banuiesc ca socializezi cu dansii destul de bine,chiar nu conteaza varsta!

Iar pentru cineva de mai jos:De unde stii tu ca nu se poate organiza ceva intr-o singura saptamana?Daca cei de fata vor fi uniti vor reusi sa inchida "gura targului" si sa faca ceva nou,inedit,care sa poata fi aratat lumii.Iar acele puncte comune cum spui tu vor aparea pe parcurs ,dupa parerea mea.Totul e sa te implici!!!
o participanta aleasa a spus…
Multi vorbareti pe aici, toti sunteti cucusi, trebuia sa va implicati si apoi sa comentati, nu stiti decat sa stati in casa, sa bateti niste butoane si sa beliti ochii la un ecran, dar toti sunteti viteji, destepti, deschisi la vorba. Adevarul e ca cei mai mari nu trebuie sa mearga in tabara sa aiba grija de cei de 15-16 ani, ce cred eu ca este gresit? Criteriul varstei , e prea larg ( 15 - 25 ) parerea mea este ca trebuia un interval mai mic, de maxim 5 ani (15-20 sau 20-25).
Anonim a spus…
mda:)).
M a spus…
Am fost la multe tabere de genul si traininguri si la tot felul de activitati pe diverse teme organizate de institutii/ organizatii cu experienta si intervalul de varsta era la cele mai multe ori, 15-30 de ani. Asa ca inca o data spun ca varsta nu conteaza... cel putin in educatia non-formala sau in voluntariat! Nu ma asteptam ca selectia sa creeze controverse legate de varsta. Privit obiectiv, am identificat o noua problema a comunitatii noastre, nivel scazut de toleranta in randul tinerilor.
malay a spus…
bai voi cautatzi anturaj..astia mai mici..ce va punetzi cu caterinca in seama cu mine?ionutz tu ce vrei sa te bag in seama 2 secunde?andreeaC tu ma cunosti..d c nu vii sa-mi spui asta in fatza?sau care e treaba?:-?:O..am prieteni si mai mari si mai mici...iar voi care credetzi k am nevoie d o tabara moca..suntetzi idioti...voi credetzi k eu am nevoie sa merg in exc p banii vostri..uite va garantez k fac tot posibilul sa vin acolo la durau ..si sa itzi dem k vin p banii mei..cat despre exprimarea mea...nu pun virgule sau cratima..sa par mai cult..sunt multzumit d ceea ce sunt si ceea ce fac..si va rog frumos..sa venitzi sa imi zicetzi chestiile astea in fata...iar andreea eu te abordez p tn k te cunosc...cand ne vdm p strada..tu ionutz...dak esti ala care cred eu..ne vdm si-mi explici fatza in fatza care-i viatza..
malay a spus…
si tu Ionutz tati..daca scrii frumos esti mai destept sincer?asta e treaba cu anturaju..cauta in continuare..
M a spus…
"ce va punetzi cu caterinca in seama cu mine" ... Adica numai tu ai dreptul sa faci reprosuri, sa-ti exprimi opinia liber, sa spui ce ai pe suflet... dar ceilalti de ce nu au voie? Nu te-au atacat pe tine personal ci cuvintele pe care le-ai exprimat scris. Iar cum pui problema in acest ultim comentariu ridica unele semne de intrebare si asupra caracterului tau. Dar sper ca esti un om pasnic pentru ca dupa cum stii violenta aduce repercusiuni...
malay a spus…
clar..eu am zis k vreau sa mi se spuna asta in fatza...iar dupa cum observi prietenu tau in miniatura ionutz..ma jigneste..iar andreea vreau sa-mi spuna ce are pe suflet..nu stiu ce concluzii tragi tu..esti matura..si imi ceri tu mie socoteala..omg..

P.S. : Fac ce vreau..;)
M a spus…
Sigur ca faci ce vrei ... si nu-ti cer socoteala ... ci imi exprim liber opinia! Iar tu ai de asemenea dreptul de a te exprima liber. Faza e ca cei despre care vorbesti au adus argumente pertinente prin urmare nu-ti inteleg atitudinea ... "de las ca ne vedem noi fata in fata". Iar de jignire, unde vezi tu jignire? Omul a facut pur si simplu o comparatie pe care o observa toata lumea.

Oricum eu te apreciez ca iti exprimi opinia si pana la urma toate aceste discutii sunt constructive.
Costel Miron a spus…
Ii felicit pe toti cei selectati si sper ca proiectul acesta va fi un real succes. Tineretul are nevoie de astfel de initiative si cat mai dese daca se poate. O sa sustin si eu cum pot aceste proiecte pentru ca avem nevoie de o schimbare in bine in comunitate.
Va scriu pentru ca Mihaela mi-a povestit de controversele iscate pe blog. In cel legat cu reprosul ca au fost selectati copii de la Nova Miro, si eu am aflat de ei abia acum. Ceea ce vreau sa spun ca angajatii mei sunt niste oameni exceptionali, prin urmare cred ca si copiii lor sunt la fel. Iar faptul ca merg in aceasta tabara e o simpla coincidenta si va asigur ca nu au fost selectati pe criteriul „parinti ce lucreaza in firma Nova Miro”.
Revenind la intervalul de varsta, parerea mea umila e ca cei care au dat finantarea si in cazul acesta banii vin de la UE, se bazeaza pe ceva daca au stabilit ca intervalul de varsta sa fie intre 15 si 25! Sunt studii, cercetari, deciziile la nivel inalt au la baza intotdeauna un fundament, prin urmare sunt sigur ca un tanar de 25 de ani se va intelege foarte bine cu unul de 15 ani.
Mult succes in proiecte si sper ca tot mai multi tineri din orasul Targu Frumos se vor implica.
malay a spus…
Omul a facut pur si simplu o comparatie pe care o observa toata lumea. -> o observa toata lumea...inclusiv tu nu?e clar nu stiu sa vorbesc sad time..promit k imi tai venele :-<:( d cand vreau sa fiu emo :(( a venit momentu am ajuns sa fiu respins d societate :((
M a spus…
Malay nu esti respins de societate. Daca vrei poti veni sa fii voluntar in asociatie iti garantez ca nimeni nu te va respinge daca te implici. Toata conversatia asta a avut rolul ca noi toti sa invatam ceva. Si stii sa scrii... in ultimul mesaj ai aratat ca totusi stii, dar nu vrei. Prin urmare cred ca ce-l mai evident lucru pe care l-ai invatat e ca trebuie sa te exprimi corect in scris. Daca tot scrii, scrie corect si nu vor mai exista observatii de genul celor facute de Ionut.
Anonim a spus…
eu cred ca ar trebui sa ii sustinem pe cei care merg in aceasta tabara si sa le uram succes. Mihaela ne sustine cel mai mult si cred ca acelasi lucru ar trebui sa il faceti toti nu sa va certati pe diferite motive.Nu zic asta pentru ca merg si eu un tabara zic asta pentru ca asa ar fi normal.Mergem acolo sa reprezentam orasul si voi ceilalti ar trebui sa va bucurati pentru asta.Pe aceste "Copile"(asa cum le-ati denumit voi) ar trebui sa le sustineti ceva mai mult pentru a avea incredere in ala nu pentru a se simti inofensive sau lupsire de incredere
sevraj07 a spus…
mda...pfff ati ratat o super excursie MOCA...la toti ne este greu...asta este:))
sevraj07 a spus…
mda ionutz(si eu abia am inteles "ce" vrut tu sa spui) desteptu' lu' mama destept;)
Marinela M a spus…
Mda...acum toate comentariile astea nu-si mai au rostul...in loc sa mai scrieti comentarii in care va "certati", ar trbui sa mai scrieti si unele inincurajare si sa ne tineti pumnii stransii pt. ca sa iasa ceva super. Si sunt sigura ca va iesi ceva frumos din aceasta tabara...:d
ionela a spus…
auzi ionut poate nu ai observat,tu ai mai multe greseli decat malay.
is putin dezamagita de ceea ce vad aici, sunteti ca niste sacali prindeti un om si il incoltitii din toate colturile.
maria a spus…
asa... sa imi dau si eu putin cu parerea, dar nu despre tabara ca mi se pare ok ... ci despre "cearta" celor implicati ...si malay. in primul rand: AndreeaC cred k (sunt sigura) tu pe mess sau in comentariile p hi5 scrii fara prescurtari sau nu abordezi limbajul prescurtat sau specific messului. aici ai scris corect pt k odata ce ai fost aleasa, ai vrut s iti faci imagine buna. nu cred k odata ce malay a scris si aici ca si pe mess , da dovada ca nu stie sa scrie corect gramatical. iar tu Ionutz ... ii iei apararea prietenei tale logic ... dar nu cred k esti mai breaz decat cel pe care il critici ... asa ca , mai bine te abtii. aici nu e o competie: care stie sa scrie mai corect gramatical sau cine are cele mai putine greseli. citeste-ti comentariu, k si tu ai o greseala. nu fiti rai, k nu sunteti mai inteligenti daca postati comentarii rautacioase.

felicitari mihaela ... mult succes !si sper sa iti reuseasca ceea ce ti-ai propus.
M a spus…
Multumesc Maria! Cred ca n-ar mai trebui sa discutam problemele de ortografie, important e ca fiecare sa-si exprime opinia.
Anonim a spus…
nu e nici o coincidenta si gata...lasa malay nu iti mai bate capu' aiurea...

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani