OUT pentru haivavişti, IN pentru sportivi

Intrăm cu paşi timizi în lunile de vară şi tot cea ce ne-am propus la începutul anului a fost discret dat uitării; cu mustrările de rigoare e timpul să ne revizuim itinerariul. În caz că vă lipseşte unul, vă pot contura câteva must have-uri ale acestui sezon.

Out: Ştim cu toţi cât de folositor se poate dovedi calculatorul, până şi jocurile au farmecul lor, însă nu-i cazul să exagerăm petrecându-ne o mare parte din viaţă construindu-ne identităţi de haivaivişti, „n” adrese pseudo-anonime, sau să omorâm monştrii intergalactici până la trei dimineaţa. Toate aceste ore consumate inutil duc la platurizarea dosului, sporesc riscul ca rata sinuciderii în rândul neuronilor să se dubleze şi creează tot felul de polemici în rândul vecinilor care nu se pot decide din ce cauză copilu' Zavastiţei vorbeşte ca un zorbag informatizat.


In: Pe acest sezon se poartă sporturile extreme accesorizate cu skateuri, role, BMX-uri, iar teribiliştilor care nu se pot înfrâna, driffturi în afara oraşului sau după două noaptea. Dar nu vă jenaţi, orice sport e bine primit, tenis cu piciorul, de câmp, volei, hoina, orice-ţi provoacă simţurile şi-ţi pune creativitatea la încercare. Astfel pe lângă puţină adrenalină vei avea un creier oxigenat şi un fund sexy.


... to be continued

Comentarii

ANDREI a spus…
NU VREAU FUND SEXY !! sau acesta e articol doar pt femei ? : )))
simmy a spus…
de ce nu vrei un fund sexy? si baietilor le-ar sta bine sa aiba fund, mai ales ca unii nici nu prea au :))
ANDREI a spus…
n-ai treaba..nu stii tu cum sunt "mersurile" printre baieti :))))

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani