Ce caut eu în această Organizaţie?

Ce caut eu în această Organizaţie? ... Nu aş putea să vă răspund. Simt doar că aparţin în sfârşit unui grup care nu mă trimite cu gândul la activităţile de turmă specifice organizaţiilor, care se manifestă prin fiecare individ deşi acţionează ca un tot unitar, care în ciuda zidului ce se construieşte în jurul lor, au învăţat să vadă dincolo de el, care nu suferă de fasoane şi fiţe când vine vorba să pună umărul la treabă şi care trag nădejde că vocea lor se va auzi într-o zi.

Care te fac să-i îndrăgeşti din prima clipă şi sunt atipici adolescenţilor din tagma lor care ciofligăresc pe seama altora şi taie frunze la câini pe banii părinţilor, care au învăţat că munca în folosul comunităţii dincolo de idealizări socialiste, dă bine pe un C.V. şi face diferenţa între cel ce va sta ţanţoş în mâinile angajatorului şi cel ce se îndreaptă vertiginos spre coş, care îmi apreciază părerile sau le dezaprobă prin comentarii pertinente sau în cel mai rău caz au capacitatea de a contura o părere.

Ei sunt cei care, cred că, pentru moment încă mai au nevoie de mine şi tot ei sunt cei de care am nevoie momentan pentru a evolua şi a mă simţi utilă faţă de o comunitate care mi-a facut favoarea de a mă primi la sânul ei.

Sunt voluntar în ASIRYS - Asociaţia tinerilor care sunt SUPER pentru că se IMPLICĂ!

Comentarii

Lucian Alex a spus…
e foarte frumos si benefic sa te implici in proiecte sa intri intr-un ong...chestia cu cv e importanta, dar sunt unii care se alatura unui ong doar ca sa poata sa scrie in cv ca da bine..asta nu suport, persoanele care isi iau angajamente si nu le respecta...
Bafta in continuare, cat mai multe proiecte..

Si nu in ultimul rand BRAVO Sophia..Imi place stilul tau de a scrie dar si gandirea, imi pari o persoana foarte open-minded..Keep going!!!
simonik a spus…
Cat despre ong, vreau sa stiu mai multe,limita de varsta,pe cine sa contactez,as fi interesata,vacanta e mare si acusi incepe,bravo sophiei pentru implicare,mersi

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani