Zi ceva la ZIAR!


Ne-am făcut ziar! L-am lansat demult pe piaţă, dar printre petreceri în pijamale şi proiecte, abia acum promovăm şi în mediul online ZIARUL TINERILOR CARE SE IMPLICĂ.

Ideea ne-a venit când discutam despre problema violenţei în rândul tinerilor. Probabil ştiţi cu toţii întâmplarea din Amnezy, cu Lore. De aici am pornit şi primul număr a abordat cum era de aşteptat, tema violenţei. Şi am dezvoltat. Am luat interviuri de la persoane cu rol important în societatea noastră, precum: poliţistul, politicianul, preotul şi psihologul. După care am publicat nişte articole scrise de tinerii din Târgu Frumos. Am realizat şi o prezentare, a noastră, a organizaţiei ce va fi în curând oficială.

Dacă încă nu aţi citit ziarul îl postăm în format electronic (.jpeg) pe blog.


Pe viitor mai vrem să scriem. Ziarul să fie ca o voce a tinerilor!

Apropo! În acest moment echipa de redacţie este formată din subsemnata, Mihaela Diana Podariu, Oana Borhan, Andreea Oglagea şi Mihaela Filip (Kitty). Dacă cineva vrea să scrie, să se implice, să se manifeste, ne poate trimite un mail pe supertineri@yahoo.com şi stabilim o întâlnire. Dar acceptăm și articole bune trimise direct pe mail.

Următoarea problemă pe care vrem să o abordăm în ziarul nostru este viciul – mai exact, cum pot să ne distrugă sănătatea, mintea și chiar viața, alcoolul, ţigările şi drogurile.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani