Hai cu noi la BAL MASCAT!


Printre idei de proiecte, treburi, şcoală şi altele, noi, tinerii activi, ne-am gândit să organizăm o petrecere inedită: un BAL MASCAT! Din câte ştim e prima de acest gen în Târgu. Dar nu contează, vrem să ieşim din tiparele „normalităţii” vieţii de noapte din oraşul nostru.

Să descriem puţin cum se va derula toată treaba. Petrecerea va fi vineri, începând cu ora 21, în club AMNEZY (sau „La Sită” după cum mulţi dintre voi ştiţi localul). Este o petrecere privată, deci cine nu are invitaţie şi nu e deghizat în ceva, nu intră.

Pe parcursul săptămânii, organizatorii petrecerii vor distribui invitaţiile. Sunt gratuite, dar trebuie să beţi ceva acolo de minim 10 lei. Aşa e înţelegerea cu Adi, managerul clubului.

Mulţi întreabă: „cum să mă maschez?”. Nu e necesar să ai costum de epocă sau să te duci să cheltui milioane pe costumul lui Batman sau Spiderman. E şi o petrecere care vrea să scoată la iveală creativitatea tinerilor din Târgu Frumos. Deci nu ezitaţi să improvizaţi! Puteţi să vă confecţionaţi o simplă mască din materialul rochiei mamei (sau mai bine cumpăraţi de la magazin!) sau puteţi să vă pictaţi pe faţă sau să vă îmbrăcaţi în Shreck sau să luaţi masca de la Anul Nou. Nu contează cum anume, ideea e să aveţi o mască şi să fiţi un personaj.

Cele mai reuşite personaje/costume vor fi premiate. De asemenea, pe tot parcursul nopţii veţi putea participa la concursuri prin care să câştigaţi premii. Care sunt premiile? Nu vă spun, să nu stric surpriza.

E o petrecere unde toată lumea se cunoaşte. Şi dacă nu ne cunoaştem vom face cunoştinţă! Poate sunt printre voi tineri dornici să se implice. Avem nevoie de forţe proaspete pentru că o să mai avem de organizat petreceri, tabere, excursii, etc. Şi vrem o echipă mare şi puternică. Deci dacă vrei să vii şi nu cunoşti nici un organizator trimite mail pe supertineri@yahoo.com. Datorită interesului tău vei primi o invitaţie la BAL!

Ne vedem în AMNEZY, undercover!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cum se formulează un obiectiv SMART?

Tîrgu Frumos - cele mai importante obiective turistice

Turism în Paşcani